TRIATLON "TO GO". Hvad er det?

Endufabrikken er stor fan af at yde personlig triatlon coaching på højt niveau. Jeg ser gerne, at atleten kommunikerer med mig, for at vi kan have det bedst mulige samarbejde, men jeg ved lige så godt, at der er mange af jer, som ikke ønsker en personlig coach som sender planer hver eller hver anden uge, og i måske helst vil have en færdig plan og drøne afsted. Da Endufabrikken ikke er tilhænger af at sende dig afsted med kun en plan i hånden helt uden mulighed for sparring, har jeg udviklet "To go" idéen.  Bag idéen ligger der, at du kan købe en 4-måneders struktureret træningsplan til fx. en halvironman/ironman, som koster et engangsbeløb. Planen er lavet i forvejen og du kan bare integrere den i din uge. Så langt så godt. Mange køber en færdig plan, men senest når der opstå huller i planen grundet sygdom, lange arbejdsdage eller yderligere, kommer man i tvivl om hvordan man skal fortsætte, og hvor man ønsker sig en træner, som kan hjælpe en på banen igen. Ved at vælge "To go" modellen har du mulighed for købe sparring til når du har behov for det. Sparring betyder ikke, at jeg fornyer din plan, men at jeg vejleder dig om hvordan du fortsætter bedst muligt. Tilkøb af sparring koster 149 kr og indeholder to gange mailkontakt/måned. Er "To go" modellen den rette model til dig? For yderligere info eller køb kan du bare scrolle ned. 

information:

Ironman "to GO"

(4 måneder)

Er du klar til at tage udfordringen 3,8 km svømning, 180 km cykling og 42,2 km løb? Ironman træningsplanen er lavet af Endufabrikken med viden og inspiration fra diverse uddannelser, plus litteratur fra nogle af verdens bedste triatlon-trænere. Ingen copypaste - vare! Planen er rettet mod atleter som har et almindelig hverdags liv med fuldtidsjob, partner eller familie, og den er ligetil med nemme forklaringer ang. træningszoner/intensiteter og varigheden af de enkelte pas. Afhængig af i hvilken uge du befinder dig, trænes der mellem 5-12 timer/ugen. For at få en god oplevelse med planen, anbefaler jeg at du har en god grundform, det vil sige at du kan svømme i 30 min, cykle i 90 min, og løbe 60 min uden problemer, og at du evt. har dyrket en vist mængde styrketræning (1-2x /ugen) inden du starter med programmet. Planen kan fint bruges hvis du vil klare din første Ironman, men den kan lige så godt bruges af atleter som har kørt en ironman før, og som gerne vil forbedre sig, og have mere struktur i træningen. Vær venligst opmærksom på, at det drejer sig om en plan som indeholder kun de grundlæggende informationer som du skal bruge for at træne helt simpelt. Svømmeplanerne indeholder ikke detaljerede beskrivelser af øvelser eller lignende, og er angivet i tid/min. 

900 kr / engang
KØB

information:

1/2 Ironman "TO GO"

(4 måneder)

Er du klar til at tage udfordringen 1,9 km svømning, 90 km cykling og 21,1 km løb? Halv-ironman træningsplanen er lavet af Endufabrikken med viden  og inspiration fra diverse uddannelser, plus litteratur fra nogle af verdens bedste triatlon-trænere. Ingen copypaste - vare! Planen er rettet mod atleter som har et almindelig hverdags- liv med fuldtidsjob, partner eller familie. Planen er ligetil med nemme forklaringer ang. træningszoner/intensiteter og varigheden af de enkelte pas. Afhængig af i hvilken uge du befinder dig, trænes der mellem 4-10 timer/ugen. For at kunne få en god oplevelse med træningsplanen, anbefaler jeg at du har en god grundform. Det vil sige at du kan svømme i 20 min, cykle i 60min og løbe i 45 min uden problemer, og at du evt. har dyrket en vist mængde styrketræning (1-2x/ugen) inden du starter med programmet. Planen kan fint bruges hvis du vil klare din førte halv-ironman, men den kan lige så godt bruges af atleter som har kørt en halv-ironman før, og som gerne vil forbedre sig, og have mere struktur i træningen. Vær venligst opmærksom på, at det drejer sig om en plan som indeholder kun de grundlæggende informationer som du skal bruge for at træne helt simpelt. Svømmeplanerne indeholder ikke detaljerede beskrivelser af øvelser eller lignende, og er angivet i tid/min. 

900 kr / engang
KØB