MANDEN BAG ENDUFABRIKKEN-

Daniel "SOko"

Mit navn er Daniel, og jeg er 36 år gammel. Oprindelig kommer jeg fra Tyskland, hvor jeg i mange år arbejdede i rejsebranchen. I 2013 startede et helt nyt afsnit i mit liv. Jeg flyttede jeg til Danmark, og startede en læreruddannelse på UC Syd i Haderslev. På dette tidspunkt kunne jeg hverken tale eller skrive dansk. Læringen af sproget forgik i sprogcenteret ved siden af mine studier. I 2017 afsluttede jeg selve uddannelsen med en Bachelorgrad med linjefagene tysk, samfundsfag, og selvfølgelig idræt. Efterfølgende har jeg arbejdet i to år på en folkeskole i Haderslev, hvor jeg stoppede i juni 2019, fordi jeg besluttede mig for at læse videre. Siden september 2019 læser jeg en kandidat i idræt & sundhed på SDU i Odense. I mit studie har jeg valgt at lægge fokus på fysiologi og præstationsoptimering. På studiet har jeg gennemført følgende moduler:

 • Ærob træning og ilttransport

 • Fysisk aktivitet og sundhed - rum

 • Best practice in childhood - physical activity & health (Fokus børn & unge)

 • Aktuel: Tilpasset fysisk aktivitet (Atleter med funktionsnedsættelse)

 

Sideløbende har jeg i flere år været medlem og træner i byens triatlonklub. Jeg har jeg gennemført træneruddannelser i både Dansk Triatlon Forbund (i dag Triatlon Danmark) og Dansk Idrætsforbund (DIF), hvor jeg skal afslutte diplomtræneruddannelsen (sidste modul) i vinter 2020/2021. På nuværende tidspunkt har jeg gennemført følgende moduler:

 • Træningslære,

 • Fysiologi

 • Aldersrelateret træning

 •  Anatomi

 •  Tekniktræning

 •  Doping og ernæring

 •  Aktuel: Pædagogik & talentudvikling

Nævnte uddannelser giver mig en stærk basis for at tilbyde professionel og målrettet træningsplanlægning. Min tilgang bygger til største dels på de uddannelser jeg har gennemført, men jeg inddrager ligeledes overvejelser fra de erfaringer og oplevelser jeg har haft i min egen træning. Jeg har dyrket triatlon og løb i ca. 10 år, og ved hvad det betyder at arbejde for sine sportslige mål ved siden af job, familie eller uddannelse. Jeg er selv blevet coachet af en tidligere Hawaii Top 10 - finisher (Pro feltet), hvilket også har givet mig et indblik i den avancerede trænings verden. Som udgangspunkt træner jeg alle typer atleter, dvs. fra begynder - supermotionist, dog ikke elite/pro. Hvis du er blevet nysgerrig, og synes vi kunne være et match, send mig gerne en besked, så vi kan tale nærmere om dine mål og ønsker. Jeg laver samarbejdsaftaler ud fra de samtaler/mail-korrespondancer som jeg havde med dig. Er der noget du ønsker, som ikke findes blandt mine tilbud, skriv eller ring gerne til mig, så vi kan have et uforpligtende snak! Vi kan sikkert strikke en fint pakke til dig. Sportslig hilsen, Daniel

 44164149

ENDUFABRIKKEN co/Daniel Sommerkorn

6100 Haderslev

CVR Nr: 40880542