MANDEN BAG

ENDUFABRIKKEN-

Daniel "SOko"

IMG-20190819-WA0039.jpg
IMG_20190715_193105.jpg

Mit navn er Daniel, og jeg er 37 år gammel. Jeg bor sammen med min kone Mette og vores datter Mathilde i Haderslev. Jeg er uddannet folkeskolelærer, men siden september 2019 læser jeg en kandidat i idræt & sundhed på Syddansk Universitet i Odense. I mit studie har jeg valgt at lægge bl.a. fokus på fysiologi og præstationsoptimering. På studiet har jeg erhvervet mig viden om Ærob træning og ilttransport, Fysisk aktivitet og sundhed i hverdagen, Best practice in childhood - physical activity & health (fokus børn & unge), og aktuel "Tilpasset fysisk aktivitet" (Atleter med funktionsnedsættelse)

Sideløbende har jeg i flere år været medlem og træner i byens triatlonklub. Jeg har jeg gennemført træneruddannelser i både Dansk Triatlon Forbund (i dag Triatlon Danmark) og Dansk Idrætsforbund (DIF), hvor jeg skal afslutte diplomtræneruddannelsen (sidste modul) i vinter 2020/2021. Jeg er uddannet indenfor: Træningslære, Fysiologi, Aldersrelateret træning, Anatomi, Tekniktræning, Doping og ernæring plus pædagogik & talentudvikling. I forår 2021 skal jeg læse modulet "Ledelse".

Nævnte uddannelser giver mig en stærk basis for at tilbyde professionel og målrettet træningsplanlægning. Derudover deltager jeg løbende i workshops og webinarer for at udvide min horisont. Aktuelt deltager jeg i en webinar-serie med den tyske top-coach Philipp Seipp (coacher fx. Laura Philipp, Lisa Norden, Sebastian Kienle).

 

Min tilgang bygger til største dels på de uddannelser jeg har gennemført, men jeg inddrager ligeledes overvejelser fra de erfaringer og oplevelser jeg har haft i min egen træning. Jeg har dyrket triatlon og løb i ca. 10 år, og ved hvad det betyder at arbejde for sine sportslige mål ved siden af fultidsjob, familie / uddannelse. Jeg er selv blevet coachet af en tidligere Hawaii Top 10 - finisher (Pro feltet), hvilket også har givet mig et godt indblik i den avancerede træningsverden. Jeg kan hjælpe dig med at:

  • Tilpasse din træning til din hverdag uden at tingene står i vejen for hinanden

  • Udnytte den tid du har til rådighed perfekt ift. til træning og restitution

  • Tilpasse hhv. optimere dine madvaner og dit energiindtag før, under og efter træning/stævne

  • Valge det rette udstyr i alle tre sportsgrene

  • Lære at være tålmodig og forstår at udvikling og forbedring af præstation kan tage tid

  • Tackle og håndtere mentale udfordringer før og under et stævne 

 

Som udgangspunkt træner jeg alle typer atleter, dvs. fra begynder - supermotionist, dog ikke elite/pro. De fleste af mine atleter er begyndere og motionister, både kvinder og mænd. Nedenfor kan se en statistik af fordelingen. Hvis du er blevet nysgerrig, og synes vi kunne være et match, send mig gerne en besked, så vi kan tale nærmere om dine mål og ønsker. Jeg laver samarbejdsaftaler ud fra de samtaler/mail-korrespondancer som jeg havde med dig. Er der noget du ønsker, som ikke findes blandt mine tilbud, skriv eller ring gerne til mig, så vi kan have et uforpligtende snak! Vi kan sikkert strikke en fint pakke til dig. Sportslig hilsen, Daniel

TRÆNERFILOSOFI

 44164149