MichaelE_edited.jpg

Michael E. (47), Haderslev 

Løb

Daniel er en super professionel coach, som virkelig tager udgangspunkt i den enkelte atlet, SOKO har været min modspiller i 8 mdr. nu og det er det bedste jeg har gjort for mit løb. Han har struktureret min træning så jeg kan træne mere intensivt og samtidige have mere tid med familien, og stadig have en progressiv stigning på min formkurve. Så det er med et smilende hjerte at jeg anbefaler Daniel, han er rigtig kompetent og en fantastisk personlighed, hvilket smitter af på planlægningen

62444817_2312154015739346_50969356154175

Anders M. (43), Odense 

Triathlon /Løb

Jeg har trænet hos Daniel snart et år, og han fortjener en god anbefaling. Startede da jeg manglede struktur og inspiration til den daglige træning, især struktur, og det på en måde der passer ind i en travl familie kalender. Det leverer Daniel på en god og motiverende facon. Har lært at træne mindre hårdt , men har til gengæld fået større udbytte af træningen, og har vel aldrig været i bedre form.

38454782_1465634206871060_50690339316097

Mikkel H. (31), Christiansfeld

Triathlon /Ironman

Daniel hjalp mig med at blive IRONMAN!
Gennem 10 mdr. har jeg haft det bedste samarbejde med Daniel.
Han er rigtig dygtig til at lave individuelle programmer, så det passer perfekt på hver enkelt atlet. Som træner ved jeg selv, hvor udfordrende det kan være at få så stor en mængde af træning til at fungere over så lang tid, men det formåede Daniel rigtig godt. Da vi startede samarbejdet, var jeg lidt skadet fra løb, men Daniel tilpassede hele tiden min træning, så der blev taget de bedste hensyn, samtidig med fornuftig progression. Det kan være en udfordring som atlet at holde skarp motivation igennem 10 mdr., men også her har Daniel været en god støtte. Tusind tak, Daniel!

20376014_1476268422466210_36895604812362

Valeska S. (24), Vejle

Løb / Halvmarathon

Jeg valgte Daniel, fordi jeg havde brug for en træner som kunne hjælpe mig med at få struktur ind over træningsplanen og de mål jeg havde. Han fulgte konstant op på mine træningsresultater og noget af det vigtigste han lærte mig var nok, at "mindre er mere". Skulle du være på udkig efter en ny træner, så kan jeg varmt anbefale Daniel. 

37600777_10217227477537840_7656849704243

Sanna K. (49), Esbjerg

Triathlon / Løb

Personligt har jeg mange problemer med struktur, og min årelange sygdoms historik har ikke gjort det bedre for mig at fastholde mine mål med træning. Daniel har igennem hele forløbet udvist en forståelse for min situation men også, vigtigst af alt, givet mig et los bag i røven når jeg mente at det jo var synd for mig, eller når jeg kørte for hårdt på, så er jeg blevet stoppet meget bestemt. Det har været en personlig udfordring for mig, at lære den balance. Men det kan jeg med stolthed indrømme, at jeg med Daniels hjælp, har lært i dag! 

Stine(2).jpg

Kirstine B. (24), Kolding

Løb

Mit første mål var, at jeg gerne ville løbe et halvmarathon på 1:40:00. Med det program Daniel lavede og de samtaler vi havde, gjorde at jeg nåede mit mål. Han kan varmt anbefales, I skal dog huske på, at han planlægger og det jer selv der skal arbejde for jeres mål!!

20993303_1713514088659915_1670854568_o.j

Jacob D. (40), Padborg

Triathlon / Ironman

Jeg fik et gavekort af min kone til jul , at jeg kunne træne med Daniel. Jeg mødte op en februar morgen, og mit mål var at lave en iromann d. 20/08.  Så Soko havde 7,5 måneder til at gøre mig klar. Den måde Daniel tager om sin atlet er helt fantastisk. Han lytter til hvad man siger + han stiller krav! Han tager hensyn til man har familie + fuldtids arbejde. Han lavede perfekte programmer til min Ironman-træning. jeg takker ham for at jeg d20 aug gennemførte ironman Copenhagen. Tak.

64356920_467443357365482_301039254971088

Triathlon / Halvironman

Lisa H. (43), Haderslev

Daniel har været min personlige træner igennem det sidste ½ år, og jeg kender ham fra Haderslev Tri2000, hvor han via workshops, træning og altid god sparing, har motiveret mig til at udfordre og flytte egne grænser.
Derfor ingen tvivl om, at han skulle hjælpe mig i mål med min første ½ ironman via struktureret og målrettet træning. Mit første mål er nu nået, og vi har sammen lagt nye mål, som jeg glæder mig til at forfølge, og med Daniel som personlig træner er jeg slet ikke i tvivl – det bliver super godt. Daniel bidrager også gerne med øvelser til coretræning, max plus test, energi indtag og meget andet. Alt sammen med mulighed for selv at påvirke træningsplanen, så de passer ind i din egen hverdag.

MortenZ_Challenge.jpg

Triathlon / Halvironman

Morten Z. (26), Esbjerg

Igennem en Facebook konkurrence var jeg så heldig at vinde et 2 måneders forløb sammen med Daniel. Det forløb blev hurtigt forlænget da jeg fandt ud af hvor meget det hjalp. Mit mål var at gennemføre Garmin Challenge Herning, et halv ironman. Uden nogen erfaring inden for tri verden og uden at gennemføre nogen andre triathlon events før Garmin Challenge , fik han skabt et mirakel og fik gjort mig mere end klar til den store udfordring. Som jeg blev stærkere og følte mig mere klar, blev målet ændret fra at gennemføre, til at gøre det under 6 timer. Endte med at gøre det på 5 timer og 29 min, ikke dårligt for en første gangs triathlet. Jeg kunne ikke have gjort det uden Daniels vejledning og perfekte trænings planlægning. 

Baggi_edited_edited.png

Triathlon / Halvironman

Anders B. (35), Haderslev

Jeg valgte Soko, da jeg havde brug en træner, som kunne flytte mig rent sportsligt og dermed kunne være med til, at forbedre mine præstationer i alle 3 discipliner. Derudover ville jeg have en træner som jeg kunne have god sparring med, og hvor jeg havde mulighederne for, at stille krav men samtidig også kunne stille spørgsmål sideløbende i processen. Mit mål for det halve år jeg havde Soko som træner, var Challenge "EM i Herning den 10. Juni 2017". Det viste det sig, at være den bedste beslutning jeg kunne tænke mig. 

image1.JPG

Løb

Klaus D. (47), Lunderskov

Daniel hjalp mig med at planlægge og opbygge et struktureret træningsprogram som ikke kun havde fokus på løb, men også på løbestil, core-, ben- og knætræning. Det fik kickstartet min løbetræning, og i dag drager jeg stadig stor nytte af de ting som Daniel lærte mig. Jeg kan kun anbefale et samarbejde med Daniel - udover at han er en flink fyr, så hjælper han hele vejen igennem forløbet med at tilpasse træningen til ens behov og situation.

IMG_3343WIX.jpg

Løb / Duathlon

Mette F. (36), Haderslev

Efter at Daniel har lavet et struktureret løbeprogram til mig, har jeg oplevet en stor fremgang på mit løb. Jeg har forbedret min tid på 1/2 marathon med 3 min. For mig fungerer det rigtig fint at få en plan uge for uge som jeg kan passe ind i min dagligdag. Og så er det rart, at man kan have en dialog om træningen, så der er mulighed for at justere hvis man har en travl uge.

Jule_Ziel.jpg

Triathlon

Julia B. (32), Tyskland

I do triathlons since a few years. Last season i wished to train with more system, due to be well prepared for a sprint- and an olympic distance. Daniel introduced me to intervaltraining and showed me how to include strenghtraining meaningful in my trainingweek. Especially the running-sets helped me to race a new personal best. Everything worked well and the communication was good. I can just recommend working with him.