personlig Svømmetræning med videoanalyse

(75min)

det får du:

Vi mødes i svømmehallen, hvor jeg kigger på din svømmeteknik, og hvor jeg vil optage en video af dig både under vandet forfra og fra siden. Jeg analyserer videoen for at vise dig, hvad du kan blive bedre til. Derudover introducerer jeg dig i et par øvelser, som kan hjælpe dig med at blive en bedre tri-svømmer. Efter mødet sender jeg videoen inklusive en kort skriftlig opfølgning til dig. Jeg underviser disciplinen meget triatlon-relateret, men du kan også booke en helt almindelig svømmetræning selvom du ikke er triatlet. Billett til svømmehallen er ikke inklusive.

550 kr

personlig Svømmetræning

(60min)

det får du:

Vi mødes i svømmehallen, hvor jeg kigger på din svømmeteknik, og vurderer hvilke øvelser der kunne være til gavn for din svømning. Jeg analyserer videoen Derefter introducerer jeg dig i et par øvelser, som kan hjælpe dig med at blive en bedre tri-svømmer. Efter mødet sender jeg en kort skriftlig opfølgning til dig med materialet der hjælper dig med at huske øvelserne. Jeg underviser disciplinen meget triatlon-relateret, men du kan også booke en time selvom du ikke er triatlet. Obs: Billett til svømmehallen er ikke inklusive.

400 kr

Personlig styrketræning

(60 min)

DET FÅR DU:

En vis mængde styrketræning har sin berettigelse i forbindelse med triatlon og løb. Styrketræningen bliver tit glemt eller anvendt forkert, selvom det kan være med til at forebygge skader, forbedre bevægelsesmønstre, øge ledstabilitet og muskulær kraft. I mødet tager jeg afsæt i din situation, og hjælper dig med at blive klogere på basale regler indenfor planlægning og gennemførelse af styrketræning inden for triatlon, sådan at det passer til dine mål. Jeg viser dig et lille udvalg af øvelser, plus hjælpemidler, som kan fremme din præstationen i de forskellige discipliner. Der følger en lille mappe med øvelser med i pakken.

400 kr

Personlig løbetræning

(45 min)

DET FÅR DU:

Vi mødes fx. på Haderslev Atletikbane eller efter aftale et andet sted. Når vi mødes, aftaler vi træningens præcise forløb, og afklarer mulige spørgsmål. Herefter løber vi sammen ca. 10-15 min rolig som opvarmning. Her kan jeg få de første indtryk af dig og din måde at løbe på- Efterfølgende sender jeg dig alene afsted på banen, for at jeg kan se dig fra forskellige sider/vinkler, og for at jeg kan optage en video af dig hvis du ønsker dette. Ud fra mine observationer vil jeg komme med nogle bud på, hvordan du kan optimere din løbestil, og dermed løbe mere økonomisk. Hvis det ønskes, kan analysen også foregå på løbebånd i Fysiofab, og dermed være mere konkret i forbindelse med dit isæt.

300 kr